Gość Mariano Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam Wszystkich, tak jak w temacie potrzebuje max 4.2 . Wiem ze byl juz podobny temat lecz licze ze ktos mi pomoze... .Moze ktos z was ma wersje trial 30 day ??? Bo przyznam ze mialem triala i to byl najlepszy stosunek do mocy obliczeniowej mojego procesora i ramu :) Edytowane 17 Czerwiec 2011 przez Mariano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 To podejście jest bez sensu instalowanie 30-dniowego starocia ,który i tak pewnie się różni od najnowszego maxa2012 więc zanim się nauczysz maxa 4.2 to wyjdzie już 2013 lub wyżej ...Nie wiem jaki masz sprzęt ale są lżejsze rozwiązania i to darmowe blender ,wings ...Do tego możesz je stawiać na jakimś lekkim linuxie .Pomyśl o tym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 A poza tym wątpię że ten trial będzie działał wogóle po tylu latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariano Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Witam serdecznie :) Dziekuje za szybka odpowiedz. Myslalem o maxie 4.2 , bo mam duzo ksiazek do max 3 i max 4, ale widze ze wiekszosc cwiczen zrobie na nowszych maxach. Jeszcze raz dziekuje za pomoc. Z poszukiwaniami daje sobie luz ... bylo minelo. Temat uwazam za zamkniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi