Napisano 17 Czerwiec 201113 l Witam Wszystkich, tak jak w temacie potrzebuje max 4.2 . Wiem ze byl juz podobny temat lecz licze ze ktos mi pomoze... .Moze ktos z was ma wersje trial 30 day ??? Bo przyznam ze mialem triala i to byl najlepszy stosunek do mocy obliczeniowej mojego procesora i ramu :) Edytowane 17 Czerwiec 201113 l przez Mariano
Napisano 19 Czerwiec 201113 l To podejście jest bez sensu instalowanie 30-dniowego starocia ,który i tak pewnie się różni od najnowszego maxa2012 więc zanim się nauczysz maxa 4.2 to wyjdzie już 2013 lub wyżej ...Nie wiem jaki masz sprzęt ale są lżejsze rozwiązania i to darmowe blender ,wings ...Do tego możesz je stawiać na jakimś lekkim linuxie .Pomyśl o tym .
Napisano 19 Czerwiec 201113 l Witam serdecznie :) Dziekuje za szybka odpowiedz. Myslalem o maxie 4.2 , bo mam duzo ksiazek do max 3 i max 4, ale widze ze wiekszosc cwiczen zrobie na nowszych maxach. Jeszcze raz dziekuje za pomoc. Z poszukiwaniami daje sobie luz ... bylo minelo. Temat uwazam za zamkniety.