guapo Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Witam,mam problem z importem pliku DWG do max'a,po prostu po imporcie,w viwporcie pokazują się dwa płaskie rzuty,jeden z góry drugi z przodu,jak stworzyć z tego figurę 3d? Tak ma to wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarek68 Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 ... narysuj w cadzie bryłę, wyprofiluj ją tak jak ma być i zaimportuj ją do do maxa. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guapo Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Właśnie o to chodzi,że nie mam cad'a,pobrałem z neta paczkę z elementami i część jest już w 3d a część nie,da się coś z tym zrobić w 3ds max? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Właśnie o to chodzi,że nie mam cad'a,pobrałem z neta paczkę z elementami i część jest już w 3d a część nie,da się coś z tym zrobić w 3ds max? da się, trzeba wymodelować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guapo Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 ok,myślałem że przy imporcie pliku trzeba coś poustawiać,aby powstał z tego model 3d,ale jednak nie,więc chyba na prawdę pozostaje ręczne wymodelowanie.Dzięki za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi