kamiltsn Napisano 24 Czerwiec 2011 Napisano 24 Czerwiec 2011 Witam Znalazłem chwilę przerwy i w końcu wyrenderowałem to autko. Lekka korekcja w PS. Soft: max , mental. Zapraszam do oceny :) Uploaded with ImageShack.us PS. Jak znajdę chwilę to dorzucę również tył.
Szwadron Napisano 26 Czerwiec 2011 Napisano 26 Czerwiec 2011 popraw render (mi ciężko się wypowiadać w tej kwestii gdyż sam się po części uczę ale wrzuć to do WIP i tam doświadczeni koledzy napiszą Ci co zrobić by był lepszy render ) .
plasti Napisano 27 Czerwiec 2011 Napisano 27 Czerwiec 2011 wyglada jak burago i jako burago mi sie podoba :]
Smoku Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 Czemu cały bok się rozmywa? Modelik całkiem na tak render całkiem na nie.
kamiltsn Napisano 29 Czerwiec 2011 Autor Napisano 29 Czerwiec 2011 Dzięki za komentarze. Smoku chciałem uzyskać trochę głębi ale chyba nie wyszło z tego co czytam :D
martix69 Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 model spoko ale render nie bardzo, lepiej będzie jak wyostrzysz samochód a zrobisz ciemniejsze studio, tak aby nie bylo widać linii miedzy ścianami i podłożem, tak aby samochód wyłaniał sie z cienia , trochę bardziej oświetlić przód (lewa strone)
Rekomendowane odpowiedzi