Gość cintiq Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Czesc; Po krotce: sprzedaje cintiq-a na allegro za rozsadne pieniadze. Wiem, ze wiele osob chcialo by przesiasc sie na taki sprzet ale ze wzgledow finansowych jest to dosc trudne. Teraz macie szanse! : http://allegro.pl/tablet-wacom-cintiq-15-x-i1683882563.html (ew. uzyj wyszukiwarki allegro: cintiq) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojzy Bombelek Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 cena wywolawcza to 1500 zl, wiec nie 1500 zl tylko nie wiadomo ile zl ;) w ramach sprostowania, bo nigdzie nie widze kup teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cintiq Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Jesli mamy byc super dokladni to tak, jak mowisz : cena to 1540 (Poniewaz przesylka jest za free, moze nawet kurierem to wysle). Wystarczy zalicytowac i liczyc na to, ze nikt nas nie przebije. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 No to czemu w tytule jest napisane, że za mniej niż 1500zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cintiq Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 haha, co z wami? macie okres? Nie jest napisane, ze za mniej. Reszte sprostowalem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 @cintiq - masz duże zadatki na polityka (umiesz coś zareklamować, ale bez mówienia o nieprzyjemnych sprawach) musisz się jeszcze nauczyć technik obronnych (np. nie mów do elektoratu "macie okres?") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 No, fakt, okazja jest, ale i tak Cintiq spadł kolosalnie z 12k jeszcze 2 lata temu do circa 7,5 obecnie. Na rynku kolejne Cintiq pojawią się dopiero we wrześniu, jak Jpońcy ustatkują dostawy prądu po Tsunami. Póki co jedna przerwa prądu i całą ogromną matrycę trafia szlag. Ceny mogą być nawet niższe niż wspomniane 7,5k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojzy Bombelek Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) liczyc to ja moge owce przed snem ;) albo cos jest za 1500 kup teraz, albo jest to licytaja z cena minimalna, Am I wrong? ( ) jak zpodajesz tak rzetelne opisy, to ja juz wiem ze w kartonie bedzie cegla ;) Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez Alojzy Bombelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cintiq Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 O przepraszam, ale prosze nie sugerowac, ze jestem oszustem. ps. mam 144 pozytywnych komentarzy na allegro bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi