Napisano 27 Czerwiec 201113 l Czesc; Po krotce: sprzedaje cintiq-a na allegro za rozsadne pieniadze. Wiem, ze wiele osob chcialo by przesiasc sie na taki sprzet ale ze wzgledow finansowych jest to dosc trudne. Teraz macie szanse! : http://allegro.pl/tablet-wacom-cintiq-15-x-i1683882563.html (ew. uzyj wyszukiwarki allegro: cintiq) Pozdrawiam
Napisano 27 Czerwiec 201113 l cena wywolawcza to 1500 zl, wiec nie 1500 zl tylko nie wiadomo ile zl ;) w ramach sprostowania, bo nigdzie nie widze kup teraz
Napisano 27 Czerwiec 201113 l Jesli mamy byc super dokladni to tak, jak mowisz : cena to 1540 (Poniewaz przesylka jest za free, moze nawet kurierem to wysle). Wystarczy zalicytowac i liczyc na to, ze nikt nas nie przebije. Pozdrawiam
Napisano 27 Czerwiec 201113 l haha, co z wami? macie okres? Nie jest napisane, ze za mniej. Reszte sprostowalem. Pozdrawiam
Napisano 27 Czerwiec 201113 l @cintiq - masz duże zadatki na polityka (umiesz coś zareklamować, ale bez mówienia o nieprzyjemnych sprawach) musisz się jeszcze nauczyć technik obronnych (np. nie mów do elektoratu "macie okres?")
Napisano 28 Czerwiec 201113 l No, fakt, okazja jest, ale i tak Cintiq spadł kolosalnie z 12k jeszcze 2 lata temu do circa 7,5 obecnie. Na rynku kolejne Cintiq pojawią się dopiero we wrześniu, jak Jpońcy ustatkują dostawy prądu po Tsunami. Póki co jedna przerwa prądu i całą ogromną matrycę trafia szlag. Ceny mogą być nawet niższe niż wspomniane 7,5k.
Napisano 28 Czerwiec 201113 l liczyc to ja moge owce przed snem ;) albo cos jest za 1500 kup teraz, albo jest to licytaja z cena minimalna, Am I wrong? ( ) jak zpodajesz tak rzetelne opisy, to ja juz wiem ze w kartonie bedzie cegla ;) Edytowane 28 Czerwiec 201113 l przez Alojzy Bombelek
Napisano 30 Czerwiec 201113 l O przepraszam, ale prosze nie sugerowac, ze jestem oszustem. ps. mam 144 pozytywnych komentarzy na allegro bez odbioru.