Krzyk Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 (edytowane) Tym razem chciałem zaprezentować pewne słuchawki, które wykonałem na potrzeby collab'a. Sam collab dostępny będzie na mojej stronie niebawem. Słuchawki Numark. C4D + Vray. Wszelkie uwagi zawsze mile widziane :) Model: No i siatka: Edytowane 5 Lipiec 2011 przez Krzyk Zły url do siatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o_r_z_e_c_h Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 Pod kablem troche dziwne cienie są, a tak po za tym jest fajnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velopl Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 (edytowane) Jest zdecydowanie lepiej niz widzialem w ostatnim sluchawkowym watku. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=75749 Za ktorego tak w ogole zostalem zlinczowany przez autora. Pozdrawiam raion3k Generalnie jest niezle jako calosc ale pierwsze na co zwrocilem uwage to poduszki. Wygladaja jakby mialy za zadanie pokaleczyc wlasciciele(wygladaja troche jak mieszanka betonu z papierem sciernym) i to zalamianie swiatla w srokowej czesci poduszki. Prosze nie bijcie. Ksztalt calej sluchawki powinien byc bardziej obly. EDIT: Tak ogolnie prezentacja jest jak najbardziej na plus. Wygladaja zdecydowanie smuklej niz na mojej refce. Edytowane 5 Lipiec 2011 przez velopl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2011 Dzięki za ocenę i za uwagi! :) @velopl: Słusznie zauważyłeś - poduszka tutaj trochę leży ;) Tak poza tym to znalazłeś moją refkę - jednak muszę się tutaj przyznać, żę pomimo początkowego zamiaru zrobienia repliki w 3D, to tym razem nie podobał mi się ogólny całokształt końcowy. Dlatego wprowadziłem kilka małych zmian i tak oto wyszło moje. Powiedzmy, że ta powyższa refka była natchnieniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Lipiec 2011 Share Napisano 6 Lipiec 2011 hej, o ile model i materiały są git, to zwaliło Ci się mapowanie na "poduszkach", ogólnie nie jest źle ale to stanowczo wpływa na odbiór. salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi