lukasz1330 Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Całość powstała w +/- 4 dni Jednak przyznam że przez ten czas duużo się obijałem :) Jestem zadowolony i znowu czegoś się nauczyłem Podziękowania dla Karkosika za pomoc, uwagi i motywację :) >>>HI-RES Pozdrawiam 1
Orangegraphics Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 mam taki telefon w ręce i powiem ci że wyszło naprawdę bardzo ładnie, jedyne do czego mogę się przyczepić to 4 klawisze funkcyjne ( domek,kalendarz itp) nie są tak obłe, ogólnie kształt krzyżaka jest zupełnie zły i ten gradient dodany w photoshopie mogłeś też lekko pociągnąć po klawiszach zblurowany bo teraz się tak ucina. ale tak czy tak, bardzo ładnie
lukasz1330 Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Napisano 8 Lipiec 2011 W Photoshopie jest dodane jest tylko tło, napis po lewej stronie i korekta kolorów ;) A ten refleks na szybce to vray light z gradientem i include dla szybki :P
Gość fishinthewater Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Również jestem posiadaczem tego telefonu i podobnie jak @Xiz0r jedynie te 4 przyciski mi nie leża, u mnie są płaskie. Jednak wydaje mi się że ta wypukłość może być winą ciemnego studia. Ogólnie git majonez! 5* pzdr.
slayer2004 Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 A ja takiego fona nie posiadam dla odmiany ;p. Jednak przynzaje model bardzo ładny :). Materiały równiez wyglądaja porządnie.
Rekomendowane odpowiedzi