Bhaal Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 Hej Krótka piłka z mojej strony: czy pliki z Windows`owkiej wersji Mayi można przerzucić do wersji MAC i vice versa? Czy będą siebie widziały? PS. Może ktoś od razu zna odp. na to samo pytanie dot. Photoshopa? Pozdr Łukasz
Szmergolloth Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 Pracuję na obu :) Z maca na pc można, na odwrót nie próbowałem. Ale raczej tak :) Jeśli zaś chodzi o photoshopa to próbowałem z pc do maca, działa. Na odwrót nie próbowałem, ale powinno.
Bhaal Napisano 15 Lipiec 2011 Autor Napisano 15 Lipiec 2011 a no właśnie mi chodziłoby raczej na odwrót czy działa i wole się upewnić na 100% :) jak byś miał możliwość przetestować to byłby bardzo wdzięczny :)
uzumakishadow Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 A dlaczego miałoby coś się nie widzieć? Jeden soft, jeden format(główny), niezależnie od tego czy to mac, pc czy linuch.
Bhaal Napisano 15 Lipiec 2011 Autor Napisano 15 Lipiec 2011 domyślam się, że powinno działać ale zapytać nie zaszkodzi :) dzięki za info
SYmek Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 (edytowane) A dlaczego miałoby coś się nie widzieć? Jeden soft, jeden format(główny), niezależnie od tego czy to mac, pc czy linuch. To wcale takie oczywiste nie jest. Dobrze napisany program generuje pliki niezależne od platformy, ale różnie się zdarza. Ot, choćby niedawny wątek w dziale LW... (x32 versus x64). Edytowane 16 Lipiec 2011 przez SYmek
guru Napisano 16 Lipiec 2011 Napisano 16 Lipiec 2011 wszystko dziala w jedna i w druga strone. Zadnych problemow. Nawet sie nie zajaknie:)
Rekomendowane odpowiedzi