adek Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 Na blogu poświęconym architekturze i aspektom związanym z wizualizacjami 3d RonenBekerman.com pojawił się artykuł z serii making of opisujący proces powstawania projektu wizualizacji "The House" od ‘Atelier York. Naprawdę solidnie napisany artykuł. Myślę, że sam blog również warto dodania do ulubionych. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1884
plasti Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 jak mam byc szczery i konstruktywna krytyke wystawic, to oprocz ostatniego ujecia do wygasniecia animacji, wieje taka bieda ze az oczy bola
chudy Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 no właśnie jak na dzisiejsze standardy to kiepsko wyszło. po miniaturce w artykule spodziewałem się sporo więcej.
goat91 Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 Ja wytrzymalem do polowy a potem zaczelo sie przeskakiwanie. Dosc czesto da sie zaowazyc ze sectacular na plaskich powierzchniach jak szklo np jest bardzo ziarnisty...ot taka uwaga
plasti Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 na miniaturach wszystko zawsze wyglada jak fotoreal :]
Rekomendowane odpowiedzi