Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Postanowiłem założyć sobie teczunię z moimi miniprojektami, testami i być może w niedalekiej przyszłości pojawią się jakieś większe projekty. Mam nadzieję, że pomożecie mi z moim słomianym zapałem i problemami laika.

W głównej mierze stawiam na VFX i niedługo zobaczymy czy będzie to można tak nazwać ;).

Na sam początek postanowiłem zrobić krótką animację z AH-64 Apache w roli głównej. Moim założeniem jest krótkie amatorskie nagranie startu tejże maszyny. Póki co skończyłem animację i prosiłbym Was w związku z tym o krytykę, bez problemu możecie się na mnie wyżywać, przyjmę to na klatę i odpokutuję.

Playblast:

Zapomniałem dodać, że model nie jest mój i jest dziwny problem z wirnikiem, ponieważ elegancko ustawiam pivot point, a jak widać na playblascie wirnik dosyć dziwnie się obraca.

Pozdrawiam,

Krystian Safian

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Brak masy i zbyt szybko helikopter startuje - wirnik ledwo zaczął się kręcić, a już cały helikopter jest w powietrzu. Polecam szukać referencji abyś zobaczył jak wygląda start ;)

Napisano
  • Autor
Brak masy i zbyt szybko helikopter startuje - wirnik ledwo zaczął się kręcić, a już cały helikopter jest w powietrzu. Polecam szukać referencji abyś zobaczył jak wygląda start ;)

Dzięki, poprawiałem to, aczkolwiek mój komputer w pewnym momencie się ściął i plik projektu poszedł się j..., więc postanowiłem zmienić program mojej edukacji i zaczynam od cząsteczek. Na sam początek Fluid:

Nic nadzwyczajnego, ale sprawia mi to niesamowitą radość i fun. Troszeczkę przesadziłem z kluczowaniem density, bo przy rozdzielczości 50 wyglądało to dobrze, a mój błąd był taki, że nie zrobiłem playblasta przy rozdzielczości 220. Tak na marginesie przy rozdzielczości powyżej 220 cras***e mi Mayke, więc teraz przejdę na wersję 2012 z hotfixami i zobaczę czy będę mógł wyciągnąć większy detal :).

Teraz planuję zrobić tornado, jutro pewnie po nocnym renderingu wstawię :).