Sevox Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 Witam, znowu mam problem i pewnie znowu okaże się on banalny. Otóż, nie mam pojęcia jak wziąć się za teksturowanie danego obiektu, w moim przypadku szafy. Oglądając wasze prace na tym zacnym forum często widziałem takie rzeczy I nie bardzo wiem do czego to jak się to robi i czy to jest potrzebne ;d Zawsze jak modelowałem to klikałem "M" i multi sub object, potem bitmapa z texturą i koniec. Bez żadnego kombinowania ale efekt był bardzo nie ciekawy :/ Tak więc jak zacząć i jak omodelować dany obiekt? (w moim przypadku szafę) Słyszałem też, że wszyscy używają photoshopa, tak więc gdzie będę mógł znaleźć wskazówki co do używania tego programu do textur w 3ds maxie? Pozdrawiam, Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Degustator Napisano 25 Październik 2011 Share Napisano 25 Październik 2011 dopisuję się do pytania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adramel Napisano 26 Październik 2011 Share Napisano 26 Październik 2011 Pewnie chciałbyś zrobić mapowanie obiektu? Poczytaj tutoriale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi