Elvans Napisano 28 Lipiec 2011 Share Napisano 28 Lipiec 2011 (edytowane) Ogółem nie mam żadnych wygórowanych pomysłów jeden szkic to po prostu martwe miasto a drugi to też martwe miasto tylko że po środku niczego po prostu szał... ale co tam oby tym razem udało mi się skończyć. Edytowane 25 Sierpień 2011 przez Elvans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Lipiec 2011 Share Napisano 28 Lipiec 2011 Kontynuowałbym pierwszy ;) Dajesz dalej, trzeba zmotywować ludzi do działania bo coś mało nas tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2011 Mało czasu ostatnio miałem ale powoli coś próbowałem. Różne różniaste pomysły na ta tandetną kwiczącą kompozycję. Głupio z mojej strony że już zacząłem kawałek szczegółowo robić ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Mam problem z cieniem tego wielkiego budynku może powinienem cały przód w niego wepchnąć nie mam pojęcia odpocznę z dzień i pomyslę jak ratować sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 15 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2011 Wakacyjne lenistwo i choroba spowolniły trochę pracę ale powinienem dokończyć. Ogółem wątpię żebym kolor robił. Ten drugi budynek po lewej strasznie mi nie leży ale jeszcze nie wiem jak go zastąpić czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 22 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2011 (edytowane) Jako że sani sam temat bitwy ani mój nie cieszył się zbytnią popularnością trochę brakowało mi chęci do pracy ale siadłem dzisiaj i spróbowałem robić dalej prawdopodobnie to będzie finish chyba że do środy uda mi się coś jeszcze zrobić/poprawić. Jedna wersja z podrkęconym troche kontrastem bo sam nie wiem czy to mój monitor taki ciemny czy nie. Edytowane 22 Sierpień 2011 przez Elvans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 ta dolna wersja strasznie blada, podkręcony kontrast jak najbardziej ok... także to nie monitor cię zawiódł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 25 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2011 Szału nie ma koniec i musi być w bez koloru ale co tam ważne że udało mi się chociaż tyle zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi