adek Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 W internecie pojawił się pierwszy trailer strategicznej gry akcji fantasy Dota 2 (trailer pochodzi z międzynarodowych targów związanych z grami komputerowymi Gamescon, które rozpoczęły się dzisiaj i potrwają do 21 sierpnia. Całkiem możliwe, że w tym czasie zobaczymy kilka innych ciekawych filmów). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1949
Dr0cK Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 Bardzo mi sie styl podoba, nawet trudno powiedzec czy to sa modele z gry czy specialnie do cinematicu zrobione (choc jednak te pierwsze). Rowniez jesli kogos interesuje gra to mozna zobaczyc na stronie www.dota2.com wlasnie odywajacy sie turniej.
syjon Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 dota 1 to byl ten mod w war3 ? jak to jest liczone?
Dr0cK Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 DOTA1 to byl wlasnie mod w Warcraf 3, teraz jednak stal sie odzielna gra tworzona prze Valve. Oczywiscie jest dwojka bo ma zupelnie nowy engine i rozne usprawnienia, ulepszenia i dodatki.
JoseConseco Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 Słyszałem, że dota ma 15 milionów userów. Co do developerów jak to było z nimi? - najpierw zwykli modderzy, a potem zatrudnił ich valve (tak jak ziomków od Alien Swarm)?
ICE Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 Mi sie podoba jedynie sam rzemieslnik no i moze troche ta otoczka z orkiem. Animacja bardzo przecietna a rendery kuleja w wielu miejsach. Czekam na sama gre z niecierpliwoscia, Dota to byl i jest prawdziwy majstersztyk, owstalo kilka klonow, jak league of legends czy heroes of newerth.
syjon Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 15 milionow? ja co wieczor trafialem na tych samych gosci :). Tak. icefrog o ile dobrze pamietam zrobil super moda, juz nawet osobne gry-podrobki powstaly. A teraz jak widac valve (wow) mu pomaga. Bede gral an 99% ;)
Rekomendowane odpowiedzi