GitS Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 (edytowane) Witam wszystkich :D Robię coś co powiniem zrobić dużo wczesniej czyli zakładam ten wątek. Postaram sie wrzucac tu rzeczy, ktore wyszly spod moich rak. Będę bardzo wdzięczny za wszystkie komentarze a w szczególności za te zawierajace różne uwagi wskazowki oraz konstruktywna krytykę :) Peace Edytowane 19 Styczeń 2016 przez GitS
telthona Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 Witaj na forum :) Z organizacyjnych rzeczy: nie wrzucaj grafik do załączników, lepiej wgrywaj je na serwer, np imgshack i wklejaj w treść posta jako grafika. Załącznik działa za to jako obrazeczek na forum i warto go podmieniać na nowe miniaturki, jeśli wgrasz nowy stuff. A tak z praktycznej strony, widać że już raczej ogarniasz temat. Walor idzie Ci spoko, ciekawa jestem jak z kolorem :) musisz pokazać więcej rzeczy, żeby można było sie uczepić czegos :D
GitS Napisano 19 Sierpień 2011 Autor Napisano 19 Sierpień 2011 Nieskumałem instrukcji obslugi najwidoczniej ale poprawione more or less. Koloru sie boje strasznie, wiec narazie nie bedzie ;] Wiecej rzeczy nie ma tak jakby, ale sie produkuja wiec niebawem bedzie sie dalo uczepic :)
GitS Napisano 1 Wrzesień 2011 Autor Napisano 1 Wrzesień 2011 (edytowane) Nowy nieskonczony jeszcze maz w klimatach Warhammera. Bluzgi mile widziane :) Edytowane 1 Wrzesień 2011 przez GitS
GitS Napisano 20 Wrzesień 2011 Autor Napisano 20 Wrzesień 2011 (edytowane) Zabrałęm się więc za speedy bo ponoć mająbardzo pozytywny wpływ na zdrowie idt . Troche z referencji, trochę bez, troche anatomi, rozkmina światła, experymentowanie z różnymi rodzajami pędzli... Komentarze jak zwykle bardzo mile widziane Edytowane 20 Wrzesień 2011 przez GitS
Nilfheim Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 to ostatnie anjsensowniejsze fajne prowadzenie pędzla, szczególnie w tym rysunku po lewej
GitS Napisano 28 Listopad 2011 Autor Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Troche nowych rzeczy: Edytowane 28 Listopad 2011 przez GitS
GitS Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Napisano 6 Grudzień 2011 (edytowane) Wrzucam dwa kolejne. Proby przypomnienia jak sie maluje po krótkiej przerwie oraz zrobienia czegos more less skoczonego. z pierwszym mialem troche wiecej trudnosci gdyz takie highkey zdjecie zdeka bylo no i ten potencjalnie mial by bardzie skonczony, na ile wyszlo trudno powiedziec. Komentarze mile widziane :) Edytowane 6 Grudzień 2011 przez GitS
GitS Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Napisano 3 Wrzesień 2013 Powracam tu po długiej nieobecności. Działam ostatnimi czasy trochę intensywniej. Nie mogę się jednak przemóc do robienia swoich rzeczy. Oprócz dyplomu z illustracji, który jest ciągle w formie WIP.
GitS Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Napisano 3 Wrzesień 2013 Jedno ze studium, które zrobiłem dziś. Te wyszło bardziej znośnie.
GitS Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Napisano 10 Wrzesień 2013 (edytowane) Siema :D Dzieks :) Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez GitS
grass Napisano 10 Wrzesień 2013 Napisano 10 Wrzesień 2013 fajne zwierzaki i ten obrazek mocno mi się z apocalypto skojarzył
GitS Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Napisano 10 Wrzesień 2013 Thx, dobrze Ci się skojarzyło. Bo to jest z apocalypto :)
GitS Napisano 29 Październik 2013 Autor Napisano 29 Październik 2013 Skończyłem Diploma i to fragment tegoż.
GitS Napisano 11 Styczeń 2016 Autor Napisano 11 Styczeń 2016 Cos konkretnego juz, tym razem. Bede wdzieczny za opinie :) PS. Mam nadziej, ze dobrze wrzucilem ten obrazek.
GitS Napisano 19 Styczeń 2016 Autor Napisano 19 Styczeń 2016 Cwicze technike cuzamen wszystkiego do kupy ogarniania i troche design to taki efekt.
Rekomendowane odpowiedzi