Napisano 18 Sierpień 201113 l Witam wszystkich :D Robię coś co powiniem zrobić dużo wczesniej czyli zakładam ten wątek. Postaram sie wrzucac tu rzeczy, ktore wyszly spod moich rak. Będę bardzo wdzięczny za wszystkie komentarze a w szczególności za te zawierajace różne uwagi wskazowki oraz konstruktywna krytykę :) Peace Edytowane 19 Styczeń 20169 l przez GitS
Napisano 18 Sierpień 201113 l Witaj na forum :) Z organizacyjnych rzeczy: nie wrzucaj grafik do załączników, lepiej wgrywaj je na serwer, np imgshack i wklejaj w treść posta jako grafika. Załącznik działa za to jako obrazeczek na forum i warto go podmieniać na nowe miniaturki, jeśli wgrasz nowy stuff. A tak z praktycznej strony, widać że już raczej ogarniasz temat. Walor idzie Ci spoko, ciekawa jestem jak z kolorem :) musisz pokazać więcej rzeczy, żeby można było sie uczepić czegos :D
Napisano 19 Sierpień 201113 l Autor Nieskumałem instrukcji obslugi najwidoczniej ale poprawione more or less. Koloru sie boje strasznie, wiec narazie nie bedzie ;] Wiecej rzeczy nie ma tak jakby, ale sie produkuja wiec niebawem bedzie sie dalo uczepic :)
Napisano 1 Wrzesień 201113 l Autor Nowy nieskonczony jeszcze maz w klimatach Warhammera. Bluzgi mile widziane :) Edytowane 1 Wrzesień 201113 l przez GitS
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Autor Zabrałęm się więc za speedy bo ponoć mająbardzo pozytywny wpływ na zdrowie idt . Troche z referencji, trochę bez, troche anatomi, rozkmina światła, experymentowanie z różnymi rodzajami pędzli... Komentarze jak zwykle bardzo mile widziane Edytowane 20 Wrzesień 201113 l przez GitS
Napisano 21 Wrzesień 201113 l to ostatnie anjsensowniejsze fajne prowadzenie pędzla, szczególnie w tym rysunku po lewej
Napisano 6 Grudzień 201113 l Autor Wrzucam dwa kolejne. Proby przypomnienia jak sie maluje po krótkiej przerwie oraz zrobienia czegos more less skoczonego. z pierwszym mialem troche wiecej trudnosci gdyz takie highkey zdjecie zdeka bylo no i ten potencjalnie mial by bardzie skonczony, na ile wyszlo trudno powiedziec. Komentarze mile widziane :) Edytowane 6 Grudzień 201113 l przez GitS
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Autor Powracam tu po długiej nieobecności. Działam ostatnimi czasy trochę intensywniej. Nie mogę się jednak przemóc do robienia swoich rzeczy. Oprócz dyplomu z illustracji, który jest ciągle w formie WIP.
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Autor Jedno ze studium, które zrobiłem dziś. Te wyszło bardziej znośnie.
Napisano 11 Styczeń 20169 l Autor Cos konkretnego juz, tym razem. Bede wdzieczny za opinie :) PS. Mam nadziej, ze dobrze wrzucilem ten obrazek.
Napisano 19 Styczeń 20169 l Autor Cwicze technike cuzamen wszystkiego do kupy ogarniania i troche design to taki efekt.