Gość artdeco Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 próbuję pracowac na 3d max od ok 2 miesięcy. poniżej projekt łazienki .prosze o ocenę rady i wskazówki co powinnam zmienic aby efekt był bardziej realistyczny
Gość artdeco Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 dodami jeszcze kilka moich wizualek mam wrazenie że wszystkim brakuje tego czegoś co sprawi ze będa b=bardziej realistyczne
Winkiel Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 Napisz coś więcej. Czym renderowane z jakimi ustawieniami. Czym oświetlone. Dziwne masz kolory w tych obrazkach.
Vega Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy post. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).
Gość artdeco Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 w zamieszczonych renderach próbowałam umieścić świało dzienne daylight , dodałam także mr.sky portal. ale to wszystko wyglada jakos nie tak. próbowałam takze z ustawień świała sztucznego i chyba jest troche lepiej? ale też nie jest to jeszcze efekt zadowalający. co robic?
s_vimes Napisano 30 Sierpień 2011 Napisano 30 Sierpień 2011 Jesli chodzi o kolorystyke która wychodzi to podejżewam ze to któryś z materiałow rzutuje nie pracuje w mentalu także trzeba by sie speca popytac czy jest jakis odpowiednik materiału takiego jaki ma vray VrayOverrideMtl albo funkcja która ustawia jaka barwa maj rzutowac na otoczenie materiały urzyte . Co do samego wnetrza napewno przydałyby sie jakies rosliny i moze troche kosmetyków i reczników to łazienka zacznie zyć
Rekomendowane odpowiedzi