Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

próbuję pracowac na 3d max od ok 2 miesięcy. poniżej projekt łazienki .prosze o ocenę rady i wskazówki co powinnam zmienic aby efekt był bardziej realistyczny

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dodami jeszcze kilka moich wizualek mam wrazenie że wszystkim brakuje tego czegoś co sprawi ze będa b=bardziej realistyczne

Napisano

Napisz coś więcej. Czym renderowane z jakimi ustawieniami. Czym oświetlone. Dziwne masz kolory w tych obrazkach.

Napisano

Witam,

proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy post. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).

Napisano

w zamieszczonych renderach próbowałam umieścić świało dzienne daylight , dodałam także mr.sky portal. ale to wszystko wyglada jakos nie tak.

próbowałam takze z ustawień świała sztucznego i chyba jest troche lepiej? ale też nie jest to jeszcze efekt zadowalający. co robic?

Napisano

Jesli chodzi o kolorystyke która wychodzi to podejżewam ze to któryś z materiałow rzutuje nie pracuje w mentalu także trzeba by sie speca popytac czy jest jakis odpowiednik materiału takiego jaki ma vray VrayOverrideMtl albo funkcja która ustawia jaka barwa maj rzutowac na otoczenie materiały urzyte . Co do samego wnetrza napewno przydałyby sie jakies rosliny i moze troche kosmetyków i reczników to łazienka zacznie zyć