Juzwa Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 Witam! Ostatnio spalila mi sie karta, stary dobry GT8800. Korzystajac z okacji dokupilem sobie 4gb ramu wiecej i radka HD5670. Sprawdzajac na necie wydawalaby sie bardzo wydajna do swojej ceny, ale........ Odpalam maxa i cos sie dzieje nie tak. za kazdym razem jak przechodze z modyfikator na modyfikator, czy sub-object kazda ikonka laduje sie osobno i troche to trwa :/ Trzeba odczekac tak z 1-2sek zeby wszystko sie wyswietlilo spowrotem jak bylo. A teraz sobie wyobrazcie ile zajmuje ctr+z x 10!!!!!!! trzeba czekac az sie odswierzy za kazdym razem, bo jak cofne za daleko to trzeba leciec do przodu..... po pol godziny pracy juz mi zaczyna strzelac w glowie!!!! Stery jak najbardziej aktualne. Inne programy dzialaja bez zarzutu Jakis HELP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 19 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2011 A to screen po restarcie kompa.... Pierwszy dzien i juz takie cuda :) Chyba dni tego sprzetu sa policzone.... Eni ajdijas? Nikt sie z podobnym nie spotkal? Bo wywalic teraz kase na nowego kompa albo kolejny serwis.... szkoda czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matiskate Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Witaj :) Skoro inne programy dzialaja bez zarzutu, to radze ci przeinstalowac, program, a jak nie zadziala, to lepiej sie zwrocic na forum, z kartami graficznymi/ogolnie takim sprzetem, gdzies w dziale technicznym ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Ati i Autodesk się nie lubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagonet, Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Heh mi też się jakiś czas temu spalił GT8800 i też wymieniłem na HD5670 ale czegoś takiego jak ty to nie miałem, raczej wgl problemów z maxem na tej karcie nie zauważyłem, więc problem chyba nie leży po stronie twojej karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi