Napisano 19 Sierpień 201113 l Witam! Ostatnio spalila mi sie karta, stary dobry GT8800. Korzystajac z okacji dokupilem sobie 4gb ramu wiecej i radka HD5670. Sprawdzajac na necie wydawalaby sie bardzo wydajna do swojej ceny, ale........ Odpalam maxa i cos sie dzieje nie tak. za kazdym razem jak przechodze z modyfikator na modyfikator, czy sub-object kazda ikonka laduje sie osobno i troche to trwa :/ Trzeba odczekac tak z 1-2sek zeby wszystko sie wyswietlilo spowrotem jak bylo. A teraz sobie wyobrazcie ile zajmuje ctr+z x 10!!!!!!! trzeba czekac az sie odswierzy za kazdym razem, bo jak cofne za daleko to trzeba leciec do przodu..... po pol godziny pracy juz mi zaczyna strzelac w glowie!!!! Stery jak najbardziej aktualne. Inne programy dzialaja bez zarzutu Jakis HELP?
Napisano 19 Sierpień 201113 l Autor A to screen po restarcie kompa.... Pierwszy dzien i juz takie cuda :) Chyba dni tego sprzetu sa policzone.... Eni ajdijas? Nikt sie z podobnym nie spotkal? Bo wywalic teraz kase na nowego kompa albo kolejny serwis.... szkoda czasu
Napisano 20 Sierpień 201113 l Witaj :) Skoro inne programy dzialaja bez zarzutu, to radze ci przeinstalowac, program, a jak nie zadziala, to lepiej sie zwrocic na forum, z kartami graficznymi/ogolnie takim sprzetem, gdzies w dziale technicznym ;) Pozdrawiam.
Napisano 20 Sierpień 201113 l Heh mi też się jakiś czas temu spalił GT8800 i też wymieniłem na HD5670 ale czegoś takiego jak ty to nie miałem, raczej wgl problemów z maxem na tej karcie nie zauważyłem, więc problem chyba nie leży po stronie twojej karty