bambosz Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 Witam, może to głupie pytanie, ale jak w maxie 2011 dodać materiał do bibliotek (wczytać z pliku) ? Nie mogę się połapać w tym nowym, dziwnym menu materiałów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 Możesz wybrać stary widok "material editora". Ikona ma malutką strzałkę w rogu. Nowy "material editor" koło pola tekstowego u góry ma trójkącik skierowany w dół. Pod nim jest menu gdzie znajdziesz to czego szukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambosz Napisano 21 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2011 (edytowane) Hum.... szukam szukam i zmienić tego nie mogę niestety. może ktoś mógłby mi pokrótce napisać jak mam wczytać materiał vray z pliku ? Możne jakiś link do przydatnego tutka (to co znajduje niewiele wyjaśnia xD ? Ok, udało się ;) Dzięki. Edytowane 21 Sierpień 2011 przez bambosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi