szycha Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Witam Mamm taką małą prośbę czy mógłby mi ktoś wyjaśnić co ma wpływa na szybkość rendeowania w max\'ie interesuje mnie głównie to czy karta graficzna może przyśpieszyć rendering ponieważ miałem bardzo słabą kupiłęm dobrą i nie zauważyłem różnicy Oczywiście wiem że pamięć ma wpływ.
szycha Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 A grafa nie ma żadnego wpływu nie da się wykożystać jakoś akceleratora grafiki żeby to usprawnić?
kozioo Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 karta graf nie ma na to żadnego wpływu. Tylko podzespoły, które już wymienił Orion. PS: Tak na przyszłość - takich wątków było już pełno. Użyj wyszukiwarki następnym razem :)
szycha Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 oki dzięki bardzo przepraszam za powtórki poprostu mi się śpieszy trzymcie się i pozdro 4 all
THE MANYSH TRAFO Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Wazne jest to co sie renderuje i jak sie zbuduje scene aby dało sie ją wyrenderować miałem juz w zyciu pare scen nie mozliwych 8-) co do sprzetu to napewn proc, ram, hdd, swap file, i winda,
Rekomendowane odpowiedzi