CzAk1 Napisano 25 Sierpień 2011 Napisano 25 Sierpień 2011 W miniony weekend zakończyły się w Kolonii międzynarodowe targi gier Gameskom 2011. Jest to największa tego typu impreza poświęcona elektronicznej rozrywce w Europie. My też tam byliśmy. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1964
Dav Napisano 25 Sierpień 2011 Napisano 25 Sierpień 2011 Jeszcze nie czytałem relacji, ale także byłem na Gamesconie. Swoją drogą do Brzegu mam jakieś 20km, może za rok wypad w większym gronie? :) Imho nic ciekawego nie pokazali, a dopchać się do gier się nie dopchałem, nie widziało mi się stanie kilku godzin w kolejce. Za rok biorę wejściówki dla mediów, na pierwszy dzień. :) Praktycznie wszystko było wcześniej pokazywane na E3. Tutaj mało co nowego, żadnego szoku. Trochę nudą wiało, takie niepełnosprawne deja vu (E3 oglądałem przez Internet i czytałem relacje).
chudy Napisano 25 Sierpień 2011 Napisano 25 Sierpień 2011 wszystko fajnie, ale w Assasins Creed pojawia się pewnie Ezio, a nie monitor (Eizo znaczy się) :P no i ostatni akapit. chyba brakuje czegoś w dacie 15-19 2012. domyślam się, że chodzi o sierpień. no i jeszcze co do ilości osób. dobrze rozumiem, że w tym roku było 10x więcej ludzi niż w roku poprzednim?
websterek Napisano 25 Sierpień 2011 Napisano 25 Sierpień 2011 Przeczytanie, ładnie miło ,choć brak wspomnienia chociażby słowem o nowej Zeldzie i Mario to jakieś nieporozumienie.
CzAk1 Napisano 25 Sierpień 2011 Autor Napisano 25 Sierpień 2011 Dobrze, że jesteście czujni. ;) Oczywiście gier było od groma...Mario, Zelda, Diablo 3 itd itp...Asura itd. Nie wszystko udało sie zobaczyć.
velopl Napisano 25 Sierpień 2011 Napisano 25 Sierpień 2011 "Podsumowując wydarzenie, targi Gamescom to niemające sobie równych w Europie święto elektronicznej rozrywki dostarczające niezapomnianych wrażeń." Pewnie teraz wyjde na totalnego debila (nie chce mi sie nawet googlowac) to ECTS'a juz nie ma ?
Dav Napisano 25 Sierpień 2011 Napisano 25 Sierpień 2011 (edytowane) @velopl A kiedy ECTS było większe od GC? Edytowane 25 Sierpień 2011 przez Dav
velopl Napisano 25 Sierpień 2011 Napisano 25 Sierpień 2011 Dav: dobra dobra juz sprawdzilem ... ale sie w grach zacofalem huh :/
wieslaw_ Napisano 26 Sierpień 2011 Napisano 26 Sierpień 2011 "[...]World of Tanks to gra MMO, w której sterujemy wybranym przez siebie i wyposażonym (za zdobywane creditsy) czołgiem (pod flagą m.in. Japonii, Stanów Zjednoczonych, czy Niemieckimi)[...]" Z tego co ja się orientuję to Japońskich czołgów tam nie ma ale może czegoś nie wiem.
Dav Napisano 26 Sierpień 2011 Napisano 26 Sierpień 2011 @wieslaw_ Racja... Dostępne są czołgi sowieckie, amerykańskie i niemieckie, a docelowo mają być dodane też Francji, WB, Polski, Kanady i Japonii i ma ich być w sumie 150 rodzajów.
Rekomendowane odpowiedzi