Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W miniony weekend zakończyły się w Kolonii międzynarodowe targi gier Gameskom 2011. Jest to największa tego typu impreza poświęcona elektronicznej rozrywce w Europie. My też tam byliśmy.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1964

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeszcze nie czytałem relacji, ale także byłem na Gamesconie. Swoją drogą do Brzegu mam jakieś 20km, może za rok wypad w większym gronie? :)

Imho nic ciekawego nie pokazali, a dopchać się do gier się nie dopchałem, nie widziało mi się stanie kilku godzin w kolejce. Za rok biorę wejściówki dla mediów, na pierwszy dzień. :)

Praktycznie wszystko było wcześniej pokazywane na E3. Tutaj mało co nowego, żadnego szoku. Trochę nudą wiało, takie niepełnosprawne deja vu (E3 oglądałem przez Internet i czytałem relacje).

Napisano

wszystko fajnie, ale w Assasins Creed pojawia się pewnie Ezio, a nie monitor (Eizo znaczy się) :P

no i ostatni akapit. chyba brakuje czegoś w dacie 15-19 2012. domyślam się, że chodzi o sierpień.

no i jeszcze co do ilości osób. dobrze rozumiem, że w tym roku było 10x więcej ludzi niż w roku poprzednim?

Napisano

Przeczytanie, ładnie miło ,choć brak wspomnienia chociażby słowem o nowej Zeldzie i Mario to jakieś nieporozumienie.

Napisano
  • Autor

Dobrze, że jesteście czujni. ;)

Oczywiście gier było od groma...Mario, Zelda, Diablo 3 itd itp...Asura itd. Nie wszystko udało sie zobaczyć.

Napisano

"Podsumowując wydarzenie, targi Gamescom to niemające sobie równych w Europie święto elektronicznej rozrywki dostarczające niezapomnianych wrażeń."

Pewnie teraz wyjde na totalnego debila (nie chce mi sie nawet googlowac) to ECTS'a juz nie ma ?

Napisano

@velopl

A kiedy ECTS było większe od GC?

Edytowane przez Dav

Napisano

Dav: dobra dobra juz sprawdzilem ... ale sie w grach zacofalem huh :/

Napisano

"[...]World of Tanks to gra MMO, w której sterujemy wybranym przez siebie i wyposażonym (za zdobywane creditsy) czołgiem (pod flagą m.in. Japonii, Stanów Zjednoczonych, czy Niemieckimi)[...]"

Z tego co ja się orientuję to Japońskich czołgów tam nie ma ale może czegoś nie wiem.

Napisano

@wieslaw_

Racja... Dostępne są czołgi sowieckie, amerykańskie i niemieckie, a docelowo mają być dodane też Francji, WB, Polski, Kanady i Japonii i ma ich być w sumie 150 rodzajów.