MattMar Napisano 27 Sierpień 2011 Napisano 27 Sierpień 2011 (edytowane) Witam wszystkich. Postanowiłem wstawić tutaj pracę ponieważ są tu osoby, którzy znają się na rzeczy i na pewno mi doradzą. Rysunkiem zajmuje się od około roku, od 2,5 miesiąca mam tablet. Właściwie było to takie dziubanie bez sensu. Większość zdjęć będzie beż referencji, gdyż jak je rysowałem nie wiedziałem jeszcze co to takiego :p Wszystko umieszczane będzie chronologicznie: Edytowane 21 Grudzień 2011 przez MattMar
MattMar Napisano 27 Sierpień 2011 Autor Napisano 27 Sierpień 2011 (edytowane) Edytowane 21 Grudzień 2011 przez MattMar
MattMar Napisano 27 Sierpień 2011 Autor Napisano 27 Sierpień 2011 Jeszcze tutaj ostrego znalazłem, nie jest on najnowszy
MattMar Napisano 15 Październik 2011 Autor Napisano 15 Październik 2011 (edytowane) Edytowane 21 Grudzień 2011 przez MattMar
yarosh Napisano 21 Grudzień 2011 Napisano 21 Grudzień 2011 nie wiem czy zauważyłeś ale w perspektywie podstawowy błąd popełniłeś mianowicie za ostry kąt (za blisko siebie punkty zbiegu) przez co zniekształciłeś obrazek
MattMar Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Napisano 21 Grudzień 2011 tak wiem, było to celowe, nie chciało mi się już wychodzić z pz poza kartkę, ale dzięki za celną uwagę
Rekomendowane odpowiedzi