Klamot Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Jest to mój pierwszy rysuneczek w PS :) Proszę o wytykanie błędów (zapewno jest ich sporo ;) ), wszelkie uwagi, porady itp.
rowr Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 postac wyglada troszke jak strach na wroble chyba tycko przesadziles z ta \"niedokladnoscia\" ale ja sie tam nie znam [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > rowr]
kolegaalek Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Dołącz do mojego klubu amatorów;) Pracka niezbyt fajna, ale ma klimat!
leander Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Obrazek doluje skutecznie, mi sie podoba. Trudno cos wytknac, bo stylistyke przyjales specyficzna. Moze drzewo mogloby byc bardziej solidne (material drzewa) bo teraz sie rozplywa lekko.
little-ninja Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 wrzuce cos moze cie natchnie ... czasem nie trzeba walic calego drzewa zeby oddac klimat...zeby kolo ci dobrze lezal na sznurku wpierw sobie to wszystko przeanalizuj poz aaaa nie to zeby to byly rewelacyjne przyklady bo oba rys sa zjebane tylko spawn prezentuje sie lepiej hehehe , tylko ze poza jest nie do przyjecia zadnemu wisielcowi glowa tak nie zwisa ;P [Wyedytowany dnia 23-06-04 > little-ninja]
Klamot Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 Nie wiem czy ma sens kontynuować serie wisielców, bo mnie tu za jakiegoś sadyste wezmą :P może pomysle nad czyms bardziej pozytywnym...
little-ninja Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 eee nie lam sie na sadystow tez jest zapotrzebowanie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD poz
Rekomendowane odpowiedzi