ioi Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Dajcie jakieś linki do tootków z VRAYA... tylko same podstawy (chociaż :() ja nawet nie wiem jak go włączyć, mam go od wczoraj. Mile widziane także forum z VRAY\'a. Z góry dziękuję :P.
THE MANYSH TRAFO Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 pomoge Włączyć 1 F10 Render 2 assign render 3 production kliknij z boku i wybierz V-ray p.s jezeli go tam nie ma to poległeś juz przy instalacji 8-) POWODZENIA
ioi Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Napisano 2 Lipiec 2004 DZienks MANYSH na evermotion byłem ale te tootki mi jakoś nie wchodzą a tych videotootek mój komp nie chce otworzyć... ma te divixy nei divixy ale lipa i tak jest :P. Mopżej jakieś inne stronki?? :] MANYSH jak potrtafish mi odpowiedzieć to byłbym bardzo wdzięćzny :P. Czemu jak załączyłem VRAY\'a (ASSIGN renderer) to przy renderingu wyświetlił mi się błąd o treści: WARNING: DISTRIBUTED RENDERER NOT FOUND ?? [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > ioi]
THE MANYSH TRAFO Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 HE HE no nie znam sie na V-ray byc moze masz kiepską ver. Ale zapytaj tu http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=54
Bilay Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Eh ludziska, te filmy z evermotion sa zrobione CAMTASIą i do ich poprawnego wyswietlania jest potrzebna przegladarka CamPlay, którą nawiasem znajdziesz na tej stronie (max3d.pl). Vray\'a nauczylem sie wlasnie z evermotion, itd. blablabla pozdro600
rowr Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 sorki za zasmiecanie tematu ae na moim nikt mi nie byl w stanie odpowiedziec moze wy wiecie czy v ray pod max 5 dziala tylko pod win xp i 2ooo czy pod 98 tez poleci
Rekomendowane odpowiedzi