Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

(Nie wiem w który dział to wrzucić?)

Proponuję taką zabawę podpatrzoną na innym forum (Unit16):

Rysujemy na zmianę postać z filmu/kadru/plakatu filmu wrzuconego przez osobę wyżej. W nagrodę sami wrzucamy nowy film do zinterpretowania.

Dla przykładu:

20080325151816!The_Roller_Blade_Seven.jpg

rOjie.jpg

I dla kolejnej osoby: Autostopem-przez-galaktyke_Garth-Jennings,images_big,31,TSVA3281D.jpg

Edytowane przez Nilfheim

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Temat trochę zwiało gdzieś w mroczne otchłanie forum, a ja tak sobie dzisiaj o nim przypomniałem, więc wrzucam mojego bazgroła, w sumie bezmyślnie po prostu przerysowałem... no już nie pamiętam, jak on się nazywał. Książki nie czytałem, film oglądałem, całkiem fajny, no i koniec końców grała w nim Zooey. ;) Tego robota, ja wiem, chyba jednak kiepsko to zrobili, po prostu oglądało się jakąś osobę w plastikowym kostiumie. Tak czy siak, pomyślałem, że jego sobie właśnie maznę, pewnie dlatego, że najprostszy...

digital79.jpg

plakat dla następnej osoby:

1056_moon-movie-poster1.jpg

Napisano
  • Autor

dB841.jpg

tutaj na szybko postac, filmu nie ogladalem ale wyglada ciekawie, ogladales?

no i zadanko dla nastepnej osoby :) :

conan.dest.11kliaz.jpg

Napisano

Film oglądałem, jeden z moich ulubionych zresztą, w takim stylu, jaki lubię - bez rozmachu, głupoty i tandety. Naprawdę polecam. Heheh, a Conana sam zamierzałem wstawić, lulz.

Pracka oczywiście super. ;)

Napisano

To i ja się pobawię, maznąłem takiego conana, nad backgroundem już mi się siedzieć nie chciało. Enjoy.

conano.jpg

A jako następny film poproszę... Coś The Crow.

thecrowposter.jpg

Pozdrawiam Cyanide.