Leru Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Znalazlem taki artykul i mysle ze jest warty podzielenia sie: http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1728/ W skrocie chodzi o polaczenie ze soba dwoch identycznych kart GF6800 (siedzacych w portach PCI-E) co daloby podobny efekt do tego ktory oferowal nam stary dobry VooDoo2.
dirty Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 juz bylo pare dni temu :) a efekt da to duuuuuuuuzo lepszy niz stary dobry voodoo2 ;)
kozioo Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 ja chyba gdzies jeszcze mam voodoo2:) Musze znaleźć jeszcze jedno i zobaczyć jak to działa, bo nigdy wcześniej o takiem możliwości nie słyszałem:)
Leru Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 leeeeee myslalem ze nie bylo na forum jeszcze :P
bawarski iluminata Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Leru jak wrzucisz 2 taie same posty to usun jeden bo to jest smiecienie. dzieki. a z voodoo to calkiem fajnie wygladalo.
MeG Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 ahh voodoo 2 :)D kiedys o tej karcie marzylam i snilam hehe a posty mozna podpiac ;)
Leru Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 bawarski -> 2 takie same posty ? ten umiescilem w ilosci JEDEN
Rekomendowane odpowiedzi