cgsoniq Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 (edytowane) Niedawno skonczony projekt komercyjny. Komentarze mile widziane. Meble firmy Moll i BuzziSpace Modeling, texturing, rendering: Luxology modo 501 Postpro: Photoshop (AO, chromatic aberration, vignette) Edytowane 14 Wrzesień 2011 przez cgsoniq
p33t-r Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 Trochę brakuje realizmu na tych modelach. Może to kwestia materiałów - sam nie wiem. Ogólnie mi się podoba, nawet bardzo - zazdroszczę dzieciakom co będą mieć taki zajefajny pokój :) Męczy mnie tylko jedna kwestia - stacja transformatorowa na podwórku? :D Co by dzieci mogły się elektryzująco bawić :)
goran Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 Może to tylko złudzenie ale kierunek cieni nie zgrywa mi się z oświetleniem (położeniem słońca). Podwórko to HDRI? i świetlenie z HDRki czy inne źródło światła?
s_vimes Napisano 16 Wrzesień 2011 Napisano 16 Wrzesień 2011 Powierzchnia i sam pokój fajny natomiast wystruj to jak w biurze a nie w dziecinnym samo pomieszczenia ma potencjał natomiast nie wiem czy własne dzieciaki chciałbym w biurze wychowywać ;) Oswietlenie troche nie pasuje do obrazka i nie mówie o kierunku cieniowania a le o tym ze na obrazku jest bardziej pochmurnie niz w pokoju i9 cienie powinny byc łagodniejsze i bardziej miekkie
Rekomendowane odpowiedzi