Alukin Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 Jak w temacie.... Chodzi o to, że w maxie 9 wiem jak to zrobić. Ostatnio przerzuciłem się na Maxa 2012 i tam szukam i szukam i nie mam pojęcia jak obracać materiał w edytorze materiałów a bez tego praca stała się irytująca. Dziękuje z góry za pomoc
deshu Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 Już 2 razy przeszukiwałem google, i mam dziwne wrażenie, że wszyscy 'oficjalni' odpowiadający na to pytanie, walą głupa, że nie wiedza o czym mowa :P
Alukin Napisano 15 Wrzesień 2011 Autor Napisano 15 Wrzesień 2011 nie rozumiem twojej odpowiedzi. wiesz jak to zrobić to pomóż
deshu Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 No to moja odpowiedz po polsku: Dołączam się do prośby, żeby ktoś powiedział, jak przekręcić kulkę materiału w slate material editorze
p33t-r Napisano 19 Wrzesień 2011 Napisano 19 Wrzesień 2011 Chyba faktycznie. Nie ma takiej opcji - prawy przycisk w ogole nie działa na podglądzie w Slate. Ja przestałem Slate'a używać, wolę Compacta.
deshu Napisano 19 Wrzesień 2011 Napisano 19 Wrzesień 2011 Ja uwielbiam slate. Gdy sie ma 2 monitory jest super.
p33t-r Napisano 19 Wrzesień 2011 Napisano 19 Wrzesień 2011 Jak się pracuje na lapku 15,6" to jednak nie jest tak super. Full HD jakoś ratuje sytuację :)
Alukin Napisano 22 Wrzesień 2011 Autor Napisano 22 Wrzesień 2011 late jest super jak się ma dużo materiałów w scenie. Praca z nim to czysta przyjemność. Mam nadzieje, że w kolejnej odsłonie maxa naprawią ten błąd i będzie można obracać materiał bo irytuje mnie to bardzo.
Rekomendowane odpowiedzi