Don_Gorgonzolinio Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 (edytowane) Witam , życzę miłej zabawy ! Edytowane 17 Wrzesień 2011 przez Don_Gorgonzolinio
Hatt3r Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 bo zabawa jest do tego, aby bawić się, aby,....;p Don_Gorgonzolinio, witamy
Gość Wish69 Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 Siemka! Jestem w stanie kupić zająca (z wymienioną trawą i samolotem) i tego węża z elektryczną rybą. Syrenka do mnie nie przemawia, ale ma fajne kolorki. Ptaszek wydaje mi się nieco rozmazany, za dużo soft brusha. Nom, to i na razie tyle z mojej strony.
Coyote Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 co cie podkusiło Don_Gorgonzolinio do założenia teczura :D ? najlepszy zając i wąż ;) czyrs :)
Mocnek Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 To musialo w koncu nastapic ;).. Super, duzo fajnych rzeczy juz na sam poczatek, ale dla mnie mega rozbrajajacym faworytem jest zajec i jego bezbledny wyraz twarzy. Choc weza tez wciaz lubielubie.
Rekomendowane odpowiedzi