SansSerif Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 lamerskie pytanie. czy istnieje jakis sof umozliwiajacy skopiowanie dysku systemowego razem z boot sectorem itp. umozliwiajacy nastepnie zaladowanie takiej kopii z cd na czysty hdd pod dosem? ewentualnie zadowalaloby mnie rozwiazanie skopiwania z hdd #1 na hdd #2 pod winda tak by nastepnie odpalony hdd #2 startowal jako systemowy :) kiedys testowalem norton ghosta ale cos mi nie chcialo dzialac, nie kopiowal wszystkich sterow.
Batou Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Można zrobić obraz dysku twardego np. w northon ghost. Ale nie wiem dokładnie jak to działa. Nigdy tego nie robiłem. edit Nie doczytałem do końca... skoro nie norton to nie wiem [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > Batou]
Batou Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Jeszcze jest taki programik jak Drive Image. Może on zadziała.
dirty Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 jest duzo takich progsow... mi sie podoba acronis true image 7 kosztuje 50 baksow, chociaz sa tez inne sposoby na zalatwienie tego programu ;)
MeG Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 polecam nortona ghosta uzywam i strasne zadowolona jestem zwykle img ze systemu robie zeby sobie pracy zaosczedzic z instalowaniem a drive image musze sprobowac
SansSerif Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Napisano 6 Lipiec 2004 dirty: ten programik jest swietny! dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi