adek Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 Firma Adobe poinformowała o udostępnieniu pakietu programów Adobe Photoshop Elements 10 oraz Adobe Premiere Elements 10 na komputery z systemami operacyjnymi Windows i Mac OS Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1998
ApaczoS Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 Ach...Premiere Elements, lubiłem ten program:) Bardzo fajna sprawa jak ktoś zaczyna przygodę z materiałem wideo i zamierza zaprzedać duszę Adobe:D
adek Napisano 21 Wrzesień 2011 Autor Napisano 21 Wrzesień 2011 No akurat w Premiere Elements nie miałem przyjemności się bawić coś więcej, ale Photoshop Elements - dla kogoś zajmującego się foto, do katalogowania - świetny program.
streaker Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 Premiere Elements miałem nieprzyjemność używać - w wersji jakiejś starszej, nie pamiętam już dokładnie. A nieprzyjemność z tego prostego powodu, że na moim komputerze działało to fatalnie, jakby nie chciało... PremierePro hula aż miło, wszystkie Vegasy i inne Avidy też (testowałem jak sobie radzą z formatami, więc miałem większość dostępnego softu zainstalowane). Problemy był tylko z Pinnacle (ale to się nie dziwie - wszyscy od dawna wiedzą, że ten soft to syf) i PremieremElements...
Rekomendowane odpowiedzi