asfalton Napisano 24 Wrzesień 2011 Napisano 24 Wrzesień 2011 Witam Tą scenę wykonałem na pewien konkurs, zajęła mi kupę czasu bo wciąż w niej zmieniałem, pełna jest starych elementów nawet z przed kilku lat, obecnie zajmuje 10 000 000 polygonów, mimo że może nie sprawiać takiego wrażenia :p. Wykonałem ją w 3ds maxie 2009 standardowo renderowałem w mental ray. Mam nadzieje że Wam się spodoba :) pozdr
NV Napisano 24 Wrzesień 2011 Napisano 24 Wrzesień 2011 Nie do końca rozumiem ale wizualnie ekstra :) Widać dużo detalu i bardzo dobre modele jak i tekstury. Może ciut zbyt monochromatycznie ale pewnie takie było założenie sceny. Odemnie 5* :)
lukasz1330 Napisano 24 Wrzesień 2011 Napisano 24 Wrzesień 2011 Od głowy w dół świetnie, te latające cosie też by się zaliczały, ale tekstura na nich źle wygląda, za duże nity, i brak wybrzuszenia, które powinno być, na co wskazuje tekstura. Mimo to 5*
asfalton Napisano 24 Wrzesień 2011 Autor Napisano 24 Wrzesień 2011 @adamkis - dzięki @lukasz1330 - thx man ,masz racje, przeoczyłem to, cały czas gryzę się żeby coś poprawić, ale w następnej grafice postaram się już bardziej zwracać uwagę na materiały. Dobrze jest kiedy ktoś spojrzy na to co robisz "świeżym" okiem:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi