Napisano 4 Lipiec 200420 l taki sobei pixel czesciowo na logo grupy [Chinchillah] 4-6h + ps7.0 + mysz.... to na tyle :) i w trawce :) [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > slizgi] [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > slizgi]
Napisano 4 Lipiec 200420 l Takie to slodkie ze az czlowiek cukrzycy dostaje :) mnie sie podoba choc futerko troszke nierealistycznie wyglada (bardzie jak u maskotki) i scenografia troszke kulejaca ale jak pokarze mojej kobiecie pewnie sobie na tapetke to wstawi :D
Napisano 4 Lipiec 200420 l Autor milo to slyszec :), biorac pod uwage jak \"krutko\" w ps robie takie rzeczy, tzn. rysunek odreczny, zawsze bawielm sie filrami dopiero gdzies 2 m-ce temu mnei natchnelo na bazgranie :)
Napisano 4 Lipiec 200420 l Szynszyla ladna, ale trudno mi uwierzyc, ze tlo robila ta sama osoba. Okropienstwo! Uwolnic szynszyle !!! (od tla) [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > leander]
Napisano 4 Lipiec 200420 l ja bym to widział z muszką jakiegoś guna tam gdzie patrzy. Zatytułował bym \"pierwszy kontakt szynszyla z człowiekiem\" ...
Napisano 4 Lipiec 200420 l Autor hehe, wiem wiem chcialem inny efekt tla uzyskac ale nei wyszlo, pewnei jeszcze ja poprawie :)
Napisano 5 Lipiec 200420 l Autor no poprawiem mam nadzieje ze teraz to lepiej wyglada Panie leander :), bede miec kiedys troche czasu jeszcze to moze podloze poprawie :) [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > slizgi]