ZibiHit Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Hejka. mam mały problem a dopiero się uczę, włączyłem chyba przez przypadek jakąś funkcję i nie wiem jak ją wyłączyć, teraz gdy tworzę obiekt box, plane itp. to każdy ma ukośne kreski, siatka składa się z trójkątów, jak to wyłączyć by przy tworzeniu było jak po staremu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 (edytowane) Opcja szukaj nie boli http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=6651&highlight=trojkaty+pry+tworzeniu+box Po pierwsze nie odkopuj starych wątków, po drugie odpowiadaj w tym wątku, po trzecie na razie nie znam odpowiedzi, ale pogrzebie... Edytowane 26 Wrzesień 2011 przez lpshinoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZibiHit Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Nie działa odznaczyłem i nic, a po ponownym uruchomieniu znowu zaznaczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi