KMiklas Napisano 3 Październik 2011 Napisano 3 Październik 2011 Remake w 3D jednej z moich starszych pracek. Soft - ten sam co zawsze. :)
Dav Napisano 3 Październik 2011 Napisano 3 Październik 2011 KLIMAT! Ale... Kieliszek wydaje mi się zbyt wysoki i wąski. Powinien mieć niższą stopę i być dużo bardziej pojemny. No i paczka papierosów nie wygląda wiarygodnie. Powinieneś jakieś logo na niej zamieścić i tekst. I będzie git. :)
KMiklas Napisano 3 Październik 2011 Autor Napisano 3 Październik 2011 bo to kieliszek do likieru Dav :) a starałem się nie umieszczać logo żeby skupić uwagę bardziej na samej kompozycji a nie detalach. Tutaj pierwotna wersja: a papierowa sprzedana za 5 zł :(
Dav Napisano 3 Październik 2011 Napisano 3 Październik 2011 bo to kieliszek do likieru Dav :) a starałem się nie umieszczać logo żeby skupić uwagę bardziej na samej kompozycji a nie detalach. Tutaj pierwotna wersja: a papierowa sprzedana za 5 zł :( No chyba, że tak, ale i tak mi nie bardzo pasuje ten kieliszek. :D
Rekomendowane odpowiedzi