Napisano 6 Październik 201113 l Witam. Wczoraj odkurzałem dyski, i znalazłem Larę Croft. Archiwum zawiera obiekty pod Maxa, Maya, Lightwave, i w formacie obj. Jest prawdopodobnie wyciągnięty z którejś z nowszych części gry, bo w archiwum jest masa plików DDS z teksturami. Nie pamiętam, skąd go mam, kiedy, ani w jakich okolicznościach znalazłem w sieci. Zaznaczam, że NIE WIEM, jaki jest status prawny pakietu (dlatego zamieszczam to tutaj, a nie w dziale z obiektami). W archiwum nie ma żadnego readme. Powiem tylko, że jest pięknie wymodelowana, i niesamowicie precyzyjnie zriggowana. Przynajmniej w Maxie. Nie wiem, jak w Maya i Lightwave. Same usta mają z osiem kości, oczy po cztery, policzki, kości policzkowe itd. Aha. NIE da się ściągnąć ubrania ;) Pod spodem nie ma ciała :) Jest mniej więcej podobna do tej: http://republika.pl/blog_jh_3142456/4235388/sz/laracroft_new-look.gif Nie dokładnie identyczna, ale w tym stylu (ta na przedstawionym obrazku jest brzydsza:) ) Wiem, że kiedyś ludzie tu szukali Lary, więc wrzucam temat. Jak ktoś zainteresowany, to piszcie na priva. Archiwum 7z ma 5.4MB. Jak będzie więcej chętnych, to wrzucę gdzieś na jakiś serwer. Edytowane 6 Październik 201113 l przez Ajgor