Krzyk Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 Witajcie forumowicze :) może nie jestem tutaj popularny, ale chciałbym podzielić z Wami pewnym projektem Tadao Ando, którego zrobiłem wizualizacje - 4x4 House. 3ds max, vray 2.0 and photoshop Mile widziana krytyka :) Be Creative. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 czemu nie jestes popularny? O,o Bardzo fajne swiatlo na pierwszym, drugi tez mily ale ta flara troche sztucznie wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azinsky Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 Cieżko coś powiedzieć... fajne,Gutrie-owskie oświetlenie i dość spoko dircik, ale mógłby być bardziej w doł(schody) Niebka skąd masz, przyznaj się? Mówią, że diabeł tkwi w szczegółach... ja maluję murale i rażą mnie te wyidealizowane napisy, wandalu!:)Piątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 7 Październik 2011 Autor Share Napisano 7 Październik 2011 (edytowane) @mirach: Dzięki za opinię! Ale wiesz co? O swojej popularności wnioskuję po tym, jak moje prace w zadziwiającym tempie spadają na sam dół listy :D To całkiem smutne czasami... ;) Aczkolwiek pamiętam twoje komentarze i porady, dzięki za nie wszystkie! Co do flary to przyznaję bez bicia - użyłem docelowych Photoshop'owych - innych nie mam, ale myślę nad tym. @azinsky: Dzięki za ocenę! Nieba muszę to powiedzieć - najszczerzej nie pamiętam! Mam folder HDRI od 2 lat i one tam po prostu są, Wiem natomiast, że podkręcałem tą nocną :) Nie znam się na grafitti :P Dosyć grzecznie wyglądające wyszło :P Edytowane 8 Październik 2011 przez Krzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczawik Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 5, wszystko gra na 102:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 10 Październik 2011 Autor Share Napisano 10 Październik 2011 Dzięki Szczawik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winkiel Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 Mi się podoba nawet z standardową flarą. Szkoda że tak mało interiorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 najsik...bardzo ładne:) .....pomimo że nie jesteś popularny :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 17 Październik 2011 Autor Share Napisano 17 Październik 2011 Dzięki Wam za komenty, naprawdę ;) @Winkiel - mam więcej interiorów i dorzucę - ale na laptopie już czas render trwa około 46h na 1 scenkę :D Teraz kupuję mocną stację to "dorenderuję" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Jestem na tak, szału nie ma, ale miło się ogląda :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panic Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Świetne wizki, budynek również! Taki industrialny. Czekam na więcej, szczególnie z wnętrza. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieply Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Pod słońce Ci się udało, ciekawie to wygląda. Razi bump na szybach - nie potrzeba tyle żeby było widać, że tam coś jest... Na nocnym dość odważne tło, jednak budynek powinien złapać więcej fioletu. Czekam na wnętrza, mokry beton zachęca... pzdr, cieply Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi