zeus32 Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Na stronce : [http://www.3dtotal.com/] w tutorialach jest pewien tut : \"Railway Station\" by Jozef Zajac , który pokazuje dokładnie jak importować z cada... wszystko jest jasne do momentu gdy trzeba extrudować , jak extruduje (wywołuje funkcje extrude z tego paska :)) prawą strone (każdą inną też) to nie wszędzie tworzy mi mesha pomiedzy pierwotnymi liniami tylko wyciąga mi splajny( dokładnie wszystkie). Nie mam pojęcia jak to obejść . Za życzliwą pomoc dam na msze. pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 wchodzisz w edycje splajna, robisz attach, wybierasz linie ktore maja tworzyc ten sam jeden obiekt, przechodzisz do edycji vertexow tego polaczonego obiektu i weldujesz w miejscach gdzie stykaly sie pierwotne spliny. wszystkie te narzedzia masz po prawej stronie w zakladce modify po zaznaczeniu dowolnego splina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeus32 Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2004 przechodzisz do edycji vertexow tego polaczonego obiektu i weldujesz w miejscach gdzie stykaly sie pierwotne spliny-tego mi trzeba było - dzieki przyjacielu. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi