Raven Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Witam. Jak juz wspomnialem zabrałem się za Uehla, wymodelowanie hi poli, zrobienienie txt koloru i potem poprawki na mapie normalnych troche czasu mi zabrały. Efektem tego jest nowy ulepszony :) (mam nadzieje że steszniejszy) Uehl, trzymałem się dokładniej konceptu (ciekawych odsyłam na naszą stronę tam można go zobaczyć). Screeny z enginu, postać ma 1309 trójkątów a teksturka to 1024x512 (bez symetrii txt). Jak zwykle czekam na opinie i porady. Pozdrawiam.
kru Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 strasznie to ciemne i malo widac, ale to co widac mi sie podoba
Phantom Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 naprawde ciekawa textura...ale przydało by się jeszcze pare detali samej postaci...jakiś dłuższy płaszcz etc...no i rozjaśnić render :) pozdrawiam...
Raven Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Napisano 6 Lipiec 2004 Ciemno bo taki programik zrobił mi programista, żebym mogł kontrolować na bierząco jak w enginie to wygląda. Wrzucam screenshoty z viewportu maxa tu lepiej chyba widać. [Wyedytowany dnia 6-7-2004 > Raven]
Max Schreck Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Rzucają się trochę w oczy nieciągłości tekstury na spodniach. Poza tym bardzo fajne. Trzeba jednak przyznać, że normalne zdecydowanie poprawiają wygląd modeli.
Rekomendowane odpowiedzi