cgsoniq Napisano 15 Październik 2011 Napisano 15 Październik 2011 (edytowane) Niedawno skonczony projekt komercyjny. Komentarze mile widziane. Modeling, texturing, rendering: Luxology modo 501 Postpro: Photoshop, RealCamera Edytowane 15 Październik 2011 przez cgsoniq
Mortom Napisano 18 Październik 2011 Napisano 18 Październik 2011 Widziałem scenkę na Pixology.com, gratulacje wyszło świetnie :) wersja 2-ga lepsza moim zdaniem. Jedyne co mnie osobiście troszkę drażni to ta niebieska plama na niebie [okno po lewej]. Pozbyłbym się jakoś tego w post pro. Podłoga wyszła świetnie. Firanki modelowałeś? Czy blender miał tu parę słów do powiedzenia? (BTW szkoda że MODO nie ma symulacji tkanin) Ładny projekt ogólnie, twój? Czy na zamówienie projektanta? BTW ściągnołem sobie betę RealCamera i przyznam fajna zabawa, muszę zobaczyć jak sobie daje rade na plikach EXR.
żółty Napisano 18 Październik 2011 Napisano 18 Październik 2011 też podglądałem na luxach, ogólnie bardzo przyjemny setup ale niestety wg mnie spartoliłeś render modelami - lampa jest mocno średnia, sushi chair wyjęty prosto z load , kanapa dodana jakby na siłę. Gdybyś bardziej przyłożył się do modeli i aranżacji, dał trochę więcej detali typu książki etc. byłoby bardzo dobrze.
adek Napisano 5 Listopad 2011 Napisano 5 Listopad 2011 Jakoś to przegapiłem zupełnie :) O RealCamera to mówicie o tym o czym kiedyś pisałem? http://www.max3d.pl/news.php?id=827
gregory Napisano 6 Listopad 2011 Napisano 6 Listopad 2011 cgsoniq: gdzie mogę znaleźć takie fajne teksturki do belek sosnowych?
Rekomendowane odpowiedzi