Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam jestem poczatkujaca i chialam wam przedstawic poczatki modelingu mojego pokoju - zaczellam od biurka a raczej to co na nim stoi:

MONITOR

[Wyedytowany dnia 7-7-2004 > Renka]

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Głośniczki niezle CI wyszły jednak popraw trochę jeszcze drukarkę

Powodzenia !

Napisano

ee.. zrób jakąś ludzką kamerę, bo tracę poczucie perspektywy na tych obrazkach(szczególnie monitora)

Napisano

Wszystko takie rozmyte... cienie bardzo twarde... a monitor jakby koślawy - zakrzywienie perspektywy? Zmień tło na białe i popracuj nad oświetleniem.

Modele nawet mi się podobają. Na jakim sofcie pracujesz?

peter: Drukarka-chlebak to urok wszystkich atramentowych Hewlett-Packardów :)

Napisano
  • Autor

hehe pracuje ma maxie - od 4 dni

p.s oceniajcie narazie modele bo texturi i swiatla itp bedza pozniej.... ;)

Napisano
  • Autor

klawiaturka... jeszcze nie ma cyferek itp ale wyglada chyba spoko :)

Napisano

W klawiaturze dorób otwory tam na przyciski bo ich brakuję.

I zaokrągli ją bardziej bo klawiatura nie ma ostrych kątów.

Napisano

nieuzywaj widoku \"user\" tylko perspecive albo jakiejs kamery....bo wyglada tragicznie....

modele takie sobie....jakos wygladaja jak lowpoly.....mam nadzieje ze w scenie beda prezentowane z daleka...

Napisano

rozpoznalem po dodtkowych klawiszach

niestety jak ja rozbieralem to sie gumki rozsypaly i ja wyrzucilem

Napisano

podszlifuj jakość renderów bo modele są fajne ale render tra-gi-czny

dużo czytaj w jakimś helpie jak to się robi. Ja osobiście jestem noga z maxa, ale we wszystkich programach 3d chodzi o to samo. Szlifuj... :)

pozdr,

Imaginner

Napisano
  • Autor

i tu taki poczatek scenki - jeszcze bez swiatel i te texturki cos lipne no i jeszcze brakuje sporo rzeczy :PP

Napisano

drukarka lewituje, no i klawiatura. :]

[Wyedytowany dnia 7-7-2004 > eax88]

Napisano
  • Autor

drukarka ma tqkie nozki ktorych teraz nie widac na tym renderku a klawiaturka - hmmm racja :P

Napisano

A moim zdaniem to jeszcze z rozmiarami biurka cos przesadzilas :) Te podporki na blat do monitora to chyba w orginale sa mniejsze (tak mi sie wydaje :))

Napisano

Według mojego mało ważnego zdania, tekstura biurko do niczego, lepiej już wygląda szary kolor. Drukarka mi się nawet podoba oraz ten subwoofer pod klawiaturą i nic poza tym. Natomiast jesli to są twoje pierwsze kroki to idzie całkiem dobrze, aczkolwiek lepiej będzie szło po ukończeniu tej pracy :)