Renka Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 witam jestem poczatkujaca i chialam wam przedstawic poczatki modelingu mojego pokoju - zaczellam od biurka a raczej to co na nim stoi: MONITOR [Wyedytowany dnia 7-7-2004 > Renka]
p_e_t_e_r Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 drukarka wyglada jak chlebak... spoko. pracuj dalej
illy Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 najlepiej na bialym tle, poczatki niezle, podoba mi sie
TIMOTI Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Głośniczki niezle CI wyszły jednak popraw trochę jeszcze drukarkę Powodzenia !
Salvator Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 ee.. zrób jakąś ludzką kamerę, bo tracę poczucie perspektywy na tych obrazkach(szczególnie monitora)
Im@ginner Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Wszystko takie rozmyte... cienie bardzo twarde... a monitor jakby koślawy - zakrzywienie perspektywy? Zmień tło na białe i popracuj nad oświetleniem. Modele nawet mi się podobają. Na jakim sofcie pracujesz? peter: Drukarka-chlebak to urok wszystkich atramentowych Hewlett-Packardów :)
Renka Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Napisano 6 Lipiec 2004 hehe pracuje ma maxie - od 4 dni p.s oceniajcie narazie modele bo texturi i swiatla itp bedza pozniej.... ;)
Renka Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Napisano 6 Lipiec 2004 klawiaturka... jeszcze nie ma cyferek itp ale wyglada chyba spoko :)
TIMOTI Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 W klawiaturze dorób otwory tam na przyciski bo ich brakuję. I zaokrągli ją bardziej bo klawiatura nie ma ostrych kątów.
Marcin Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 nieuzywaj widoku \"user\" tylko perspecive albo jakiejs kamery....bo wyglada tragicznie.... modele takie sobie....jakos wygladaja jak lowpoly.....mam nadzieje ze w scenie beda prezentowane z daleka...
illy Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 rozpoznalem po dodtkowych klawiszach niestety jak ja rozbieralem to sie gumki rozsypaly i ja wyrzucilem
Im@ginner Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 podszlifuj jakość renderów bo modele są fajne ale render tra-gi-czny dużo czytaj w jakimś helpie jak to się robi. Ja osobiście jestem noga z maxa, ale we wszystkich programach 3d chodzi o to samo. Szlifuj... :) pozdr, Imaginner
Renka Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 i tu taki poczatek scenki - jeszcze bez swiatel i te texturki cos lipne no i jeszcze brakuje sporo rzeczy :PP
Gość eax Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 drukarka lewituje, no i klawiatura. :] [Wyedytowany dnia 7-7-2004 > eax88]
Renka Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 drukarka ma tqkie nozki ktorych teraz nie widac na tym renderku a klawiaturka - hmmm racja :P
MnC Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 A moim zdaniem to jeszcze z rozmiarami biurka cos przesadzilas :) Te podporki na blat do monitora to chyba w orginale sa mniejsze (tak mi sie wydaje :))
max_1989 Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Według mojego mało ważnego zdania, tekstura biurko do niczego, lepiej już wygląda szary kolor. Drukarka mi się nawet podoba oraz ten subwoofer pod klawiaturą i nic poza tym. Natomiast jesli to są twoje pierwsze kroki to idzie całkiem dobrze, aczkolwiek lepiej będzie szło po ukończeniu tej pracy :)
Rekomendowane odpowiedzi