Napisano 16 Październik 201113 l Witam, Chciałbym was użytkowników forum zapytać, czy warto zainwestować w soft >LINK do tworzenia prezentacji flash, pokazów zdjęć itp ? Wiem że za klika lat flash przestanie być zapewne stosowany tak powszechnie jak teraz ale... no właśnie, myślicie że warto zakupić takie coś, zwróci mi się ten zakup ? Co o tym sądzicie ? Pozdrawiam. Bambosz
Napisano 16 Październik 201113 l jeżeli flash wypadnie z obiegu za 5lat to aby Ci się zwrócił zakup, musiałbyś co kwartał fakturowac projekt wykonany w tym sofcie w kwocie co najmniej dwa i pół dolara. Netto . Mam nadzieje, ze pomogłem.
Napisano 16 Październik 201113 l Autor Ze się tak wyrażę ... zajebista odpowiedz xD Ale tak serio... chodziło mi bardziej oo to czy znajdzie się na coś takiego klient ? ;p
Napisano 16 Październik 201113 l Ale tak serio... chodziło mi bardziej oo to czy znajdzie się na coś takiego klient ? ;p pytanie powinno brzmieć "czy ty znajdziesz na cos takiego klienta". Ja naprzyklad wiem ze bym nie znalazl, dlatego takiego softu nie kupuje.
Napisano 16 Październik 201113 l Klienta nie będzie obchodzić w czym robisz prezentację. To chyba tylko kwestia twojej wygody, a nie popytu na prezentacje wykonane w tym konkretnym sofcie. ola-f, siekierka za błyskotliwą odpowiedź :)
Napisano 17 Październik 201113 l Może to trochę nie taka odpowiedź jakiej byś oczekiwał, ale najlepiej nauczyć się prostych funkcji action script i robić te prezentacje w darmowym środowisku Flash Develop.