bambosz Napisano 16 Październik 2011 Napisano 16 Październik 2011 Witam, Chciałbym was użytkowników forum zapytać, czy warto zainwestować w soft >LINK do tworzenia prezentacji flash, pokazów zdjęć itp ? Wiem że za klika lat flash przestanie być zapewne stosowany tak powszechnie jak teraz ale... no właśnie, myślicie że warto zakupić takie coś, zwróci mi się ten zakup ? Co o tym sądzicie ? Pozdrawiam. Bambosz
olaf Napisano 16 Październik 2011 Napisano 16 Październik 2011 jeżeli flash wypadnie z obiegu za 5lat to aby Ci się zwrócił zakup, musiałbyś co kwartał fakturowac projekt wykonany w tym sofcie w kwocie co najmniej dwa i pół dolara. Netto . Mam nadzieje, ze pomogłem.
bambosz Napisano 16 Październik 2011 Autor Napisano 16 Październik 2011 Ze się tak wyrażę ... zajebista odpowiedz xD Ale tak serio... chodziło mi bardziej oo to czy znajdzie się na coś takiego klient ? ;p
mirach Napisano 16 Październik 2011 Napisano 16 Październik 2011 Ale tak serio... chodziło mi bardziej oo to czy znajdzie się na coś takiego klient ? ;p pytanie powinno brzmieć "czy ty znajdziesz na cos takiego klienta". Ja naprzyklad wiem ze bym nie znalazl, dlatego takiego softu nie kupuje.
arev Napisano 16 Październik 2011 Napisano 16 Październik 2011 Klienta nie będzie obchodzić w czym robisz prezentację. To chyba tylko kwestia twojej wygody, a nie popytu na prezentacje wykonane w tym konkretnym sofcie. ola-f, siekierka za błyskotliwą odpowiedź :)
bolitic Napisano 17 Październik 2011 Napisano 17 Październik 2011 Może to trochę nie taka odpowiedź jakiej byś oczekiwał, ale najlepiej nauczyć się prostych funkcji action script i robić te prezentacje w darmowym środowisku Flash Develop.
Rekomendowane odpowiedzi