Napisano 22 Luty 200322 l bardzi fajne - taki walentynkowy akcent :) dziwna jest textura tego drzewka ( tak mi sie wydaje )
Napisano 5 Marzec 200322 l Bardzo dobrz ejest ujety drugi plan , własciwie jak ty to zrobiłes ? hehe Bo tego jeszcz enie umeim w Maxie chyab nie wiele umiem ciom nie hehe ale sie naucze powiedziałem i tak zrobie ihihh
Napisano 6 Marzec 200322 l Utek! koope lat ! porwali cie kosmici czy co? :) slodziutka ta praca i taka pewnie miala byc , a technicznie liscie zbyt blyszczace, kora i konary drzewa zbyt gladkie i troche \"plastikowe\" i niepotrzebnie taki maly DOF. Drzewko powinno byc cale w strefie najwiekszej ostrosci a daleki plan lekko rozmyty. No i przedewszystkim powinienes zmienic kadr do proporcji kwadratu - ta pusta przestrzen po bokach jest zupelnie niepotrzebna. A trawka fajnie wyszla! :) pozdr Marek [Edited on 6-3-2003 by MareG]
Napisano 11 Marzec 200321 l pierwszy rzut oka - Mis Koralgol(nie wiem czy dobrze napisane) :D. aLE ogolnie ciekawy efekt. Podoba mi sie. pzdr, darkelf
Napisano 12 Marzec 200321 l hej utek podoba sie fajnie wyszlo tylko tex drzewka troche zle zmapowane ... ja zrobilem troche skromniejsze :))) ale tez na walentinos day ... jak bedziesz chcial oblookac to daj znac .. puszcze ci na maila .. pozdro
Napisano 14 Marzec 200321 l Autor dziekii za komentarze :) MareG - Ja caly czas jestem/bylem :) na forum glownie czytam i ogladam a udzielam sie na #3dmax :) co do drzewka ciagle sie ucze kompozycji i kadrowania :) a blyszczace liscie i kora? hmm.. chyba w PS przesadzilem :) ps. niezly ten twoj artykul o DOFie :) Pit3r - Byq, gdzie Cie posialo? niepokazaujesz sie na #. noo popraw sie :) mapowanie.. hmm to jest mapowanie BOX i texturka 512X512 :) (len jestem i niechcialo mi sie mapowac calego drzewka :) a co do twojej ver. to jasne ze chce zobaczyc :) - [email protected] :)
Napisano 29 Marzec 200321 l fajne drzewko .fajna trawaka.tylko szkoda ze to dzrewko tak samo stoi..moze dodaj jakis domek ..obok jakis plot.moze jjaks scierzka:):)
Napisano 16 Kwiecień 200321 l bardzo przyjemna scena, dobrze, ze moja dziewczyna nie widzi, bo tez by mi kazala takie robic... przy okazji, kocham cie Roxanko
Napisano 20 Kwiecień 200321 l bardzo fajna pracka wygląda jak sztuczne i ladnie zrobiles to serduszko z konarów :D