Petrik Napisano 22 Luty 2003 Napisano 22 Luty 2003 bardzi fajne - taki walentynkowy akcent :) dziwna jest textura tego drzewka ( tak mi sie wydaje )
Tomek Kosiorek Napisano 23 Luty 2003 Napisano 23 Luty 2003 jak zrobic taka trawke:o pozdrawiam-tez poczatkujacy
SiD Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Bardzo dobrz ejest ujety drugi plan , własciwie jak ty to zrobiłes ? hehe Bo tego jeszcz enie umeim w Maxie chyab nie wiele umiem ciom nie hehe ale sie naucze powiedziałem i tak zrobie ihihh
MareG Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 Utek! koope lat ! porwali cie kosmici czy co? :) slodziutka ta praca i taka pewnie miala byc , a technicznie liscie zbyt blyszczace, kora i konary drzewa zbyt gladkie i troche \"plastikowe\" i niepotrzebnie taki maly DOF. Drzewko powinno byc cale w strefie najwiekszej ostrosci a daleki plan lekko rozmyty. No i przedewszystkim powinienes zmienic kadr do proporcji kwadratu - ta pusta przestrzen po bokach jest zupelnie niepotrzebna. A trawka fajnie wyszla! :) pozdr Marek [Edited on 6-3-2003 by MareG]
darkelf Napisano 11 Marzec 2003 Napisano 11 Marzec 2003 pierwszy rzut oka - Mis Koralgol(nie wiem czy dobrze napisane) :D. aLE ogolnie ciekawy efekt. Podoba mi sie. pzdr, darkelf
Pit3r Napisano 12 Marzec 2003 Napisano 12 Marzec 2003 hej utek podoba sie fajnie wyszlo tylko tex drzewka troche zle zmapowane ... ja zrobilem troche skromniejsze :))) ale tez na walentinos day ... jak bedziesz chcial oblookac to daj znac .. puszcze ci na maila .. pozdro
utek Napisano 14 Marzec 2003 Autor Napisano 14 Marzec 2003 dziekii za komentarze :) MareG - Ja caly czas jestem/bylem :) na forum glownie czytam i ogladam a udzielam sie na #3dmax :) co do drzewka ciagle sie ucze kompozycji i kadrowania :) a blyszczace liscie i kora? hmm.. chyba w PS przesadzilem :) ps. niezly ten twoj artykul o DOFie :) Pit3r - Byq, gdzie Cie posialo? niepokazaujesz sie na #. noo popraw sie :) mapowanie.. hmm to jest mapowanie BOX i texturka 512X512 :) (len jestem i niechcialo mi sie mapowac calego drzewka :) a co do twojej ver. to jasne ze chce zobaczyc :) - [email protected] :)
Eden-3d Napisano 29 Marzec 2003 Napisano 29 Marzec 2003 fajne drzewko .fajna trawaka.tylko szkoda ze to dzrewko tak samo stoi..moze dodaj jakis domek ..obok jakis plot.moze jjaks scierzka:):)
skow Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 bardzo przyjemna scena, dobrze, ze moja dziewczyna nie widzi, bo tez by mi kazala takie robic... przy okazji, kocham cie Roxanko
NeZik Napisano 20 Kwiecień 2003 Napisano 20 Kwiecień 2003 bardzo fajna pracka wygląda jak sztuczne i ladnie zrobiles to serduszko z konarów :D
Rekomendowane odpowiedzi