Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

takie podstawy zrobilem ;) prosze o komentarze jak zrobic zeby jakos scenka wygladala . jestem bardzo poczatkujacy i jezeli ktos mowi zebym cos zrobil, zmienił to prosze napisac jak ew. link do tutka bo ja nie umiem za duzo... :|

MOST

[Wyedytowany dnia 7-7-2004 > virgi]

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

1) zmien temat

2) co w wodzie odbija sie po lewej stronie takie jasne?

3) pewnie chciales sie pobawić efektem flary, ale troche nie wyszło - przede wszystkim nieco za słaby jest

4) teksturka nieba troche mało ciekawa - poszukaj jeszcze w necie, to na pewno znajdziesz jakąś lepszą - chociażby na stronach z tapetami

Napisano

hmm mozna by zrobic inna scenerie bo ta taka nieciekawa ja bym dodal tutaj troche elementow wojskowych (nie musza byc dokladne bo i tak beda czarne) jakies samochody na moscie samoloty :) popracuj i poucz sie poly modelingu http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=7855

[Wyedytowany dnia 7-7-2004 > Myszek]

Napisano

noo wode musisz poprawic poza tym popracuj jeszcze nad mostem wiecej szczegulow :)

tut: >>> cwicz wszystkie mozliwe tutoriale :) tak sie najszybciej nauczysz modelowania oraz teksturowania > sporo tutoriali jest na max3d.pl oraz 3dtotal.com :)

Napisano

A mi sie nawet nawet... ;)

taka poczciwa grafa z poczatkow grafiki...

gdybym to JA byl autorem pracy to zlikwidowalbym flare i odciął troszke wody, chyba byloby ciekawiej...

chodzi mi mniej wiecej o cos takiego jak w załączniku...

P.S. zmien temat watku... bo jak to Szeryf zobaczy... ;)