Napisano 7 Lipiec 200420 l takie podstawy zrobilem ;) prosze o komentarze jak zrobic zeby jakos scenka wygladala . jestem bardzo poczatkujacy i jezeli ktos mowi zebym cos zrobil, zmienił to prosze napisac jak ew. link do tutka bo ja nie umiem za duzo... :| MOST [Wyedytowany dnia 7-7-2004 > virgi]
Napisano 7 Lipiec 200420 l 1) zmien temat 2) co w wodzie odbija sie po lewej stronie takie jasne? 3) pewnie chciales sie pobawić efektem flary, ale troche nie wyszło - przede wszystkim nieco za słaby jest 4) teksturka nieba troche mało ciekawa - poszukaj jeszcze w necie, to na pewno znajdziesz jakąś lepszą - chociażby na stronach z tapetami
Napisano 7 Lipiec 200420 l hmm mozna by zrobic inna scenerie bo ta taka nieciekawa ja bym dodal tutaj troche elementow wojskowych (nie musza byc dokladne bo i tak beda czarne) jakies samochody na moscie samoloty :) popracuj i poucz sie poly modelingu http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=7855 [Wyedytowany dnia 7-7-2004 > Myszek]
Napisano 7 Lipiec 200420 l noo wode musisz poprawic poza tym popracuj jeszcze nad mostem wiecej szczegulow :) tut: >>> cwicz wszystkie mozliwe tutoriale :) tak sie najszybciej nauczysz modelowania oraz teksturowania > sporo tutoriali jest na max3d.pl oraz 3dtotal.com :)
Napisano 7 Lipiec 200420 l A mi sie nawet nawet... ;) taka poczciwa grafa z poczatkow grafiki... gdybym to JA byl autorem pracy to zlikwidowalbym flare i odciął troszke wody, chyba byloby ciekawiej... chodzi mi mniej wiecej o cos takiego jak w załączniku... P.S. zmien temat watku... bo jak to Szeryf zobaczy... ;)