Dmk Napisano 31 Październik 2011 Napisano 31 Październik 2011 Wizualizacje zewnętrzne wykonane dla łódzkiego biura 4Design Architektci - (fourdesign.pl) Wizualizacje do rozbudowy skrzydeł hotelu z restauracją Harasówka w miejscowości Gniewkowo pod Toruniem. Info: Przejęcie projektu wizualizacji po starym grafiku, w związku z czym większość modeli i sceny była przygotowana, mój zakres prac to dobudowanie brakujących elementów, dopracowanie tekstur, rendering i postprodukcja. Jest sporo niedociągnięć, obiecuję że następne będą lepsze ^^ Więcej informacji na www.fourdesign.pl Pozdrówka!
olaf Napisano 31 Październik 2011 Napisano 31 Październik 2011 nie pisz dla kogo robiłeś, bo Twój zleceniodawca nie przekopie się przez maile od freelancerów ;) troche nie czuć skali - albo kamera za wysoko albo bruk za duzy.
Dmk Napisano 31 Październik 2011 Autor Napisano 31 Październik 2011 Niestety musiałem, taka była umowa, a to nie jedyny projekt który robiłem dla nich, to nie jest jednorazowa współpraca ;) Co do skali, będę pamiętać przy kolejnych. Pozdrwm.
KarolGniazdowski Napisano 31 Październik 2011 Napisano 31 Październik 2011 4design architects najwyraźniej z designem mają niewiele wspólnego. Aczkolwiek wizka przyjemna.
Dmk Napisano 31 Październik 2011 Autor Napisano 31 Październik 2011 Tu się nie zgodzę jednak ^^ mówię np o projekcie wydziału prawa uniwerku w Łodzi ;) Ale nie mi to jeszcze osądzać, po skończeniu architektury będę mógł dużo więcej ^^
marc134 Napisano 31 Październik 2011 Napisano 31 Październik 2011 4design architects najwyraźniej z designem mają niewiele wspólnego. Aczkolwiek wizka przyjemna. Nazwa biura nie zawsze idzie z parą projektów, architekci robią to co im klient przekaże jaką on ma wizje inna sprawa to zlecenia publiczne, oczywiście kwestia gustu nie podlega dyskusji Pozdrawiam
DEkoy Napisano 10 Listopad 2011 Napisano 10 Listopad 2011 marc134: kłania się etyka zawodu architekta, temat wałkowany przez cały tok studiów. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi