Napisano 31 Październik 201113 l Wizualizacje zewnętrzne wykonane dla łódzkiego biura 4Design Architektci - (fourdesign.pl) Wizualizacje do rozbudowy skrzydeł hotelu z restauracją Harasówka w miejscowości Gniewkowo pod Toruniem. Info: Przejęcie projektu wizualizacji po starym grafiku, w związku z czym większość modeli i sceny była przygotowana, mój zakres prac to dobudowanie brakujących elementów, dopracowanie tekstur, rendering i postprodukcja. Jest sporo niedociągnięć, obiecuję że następne będą lepsze ^^ Więcej informacji na www.fourdesign.pl Pozdrówka!
Napisano 31 Październik 201113 l nie pisz dla kogo robiłeś, bo Twój zleceniodawca nie przekopie się przez maile od freelancerów ;) troche nie czuć skali - albo kamera za wysoko albo bruk za duzy.
Napisano 31 Październik 201113 l Autor Niestety musiałem, taka była umowa, a to nie jedyny projekt który robiłem dla nich, to nie jest jednorazowa współpraca ;) Co do skali, będę pamiętać przy kolejnych. Pozdrwm.
Napisano 31 Październik 201113 l 4design architects najwyraźniej z designem mają niewiele wspólnego. Aczkolwiek wizka przyjemna.
Napisano 31 Październik 201113 l Autor Tu się nie zgodzę jednak ^^ mówię np o projekcie wydziału prawa uniwerku w Łodzi ;) Ale nie mi to jeszcze osądzać, po skończeniu architektury będę mógł dużo więcej ^^
Napisano 31 Październik 201113 l 4design architects najwyraźniej z designem mają niewiele wspólnego. Aczkolwiek wizka przyjemna. Nazwa biura nie zawsze idzie z parą projektów, architekci robią to co im klient przekaże jaką on ma wizje inna sprawa to zlecenia publiczne, oczywiście kwestia gustu nie podlega dyskusji Pozdrawiam
Napisano 10 Listopad 201113 l marc134: kłania się etyka zawodu architekta, temat wałkowany przez cały tok studiów. Pozdrawiam