filo7 Napisano 3 Listopad 2011 Napisano 3 Listopad 2011 Witam! Wrzucam takiego oto renda, jestem ciekawy co o nim sądzicie.;) wszelkie wyrazy krytyki mile widziane :D pozdrawiam
kurnik Napisano 4 Listopad 2011 Napisano 4 Listopad 2011 Ustaw lepiej próbkowanie GI bo widać sample ;-) hmm trochę realistycznie było by dodanie listw przypodłogowych.
filo7 Napisano 4 Listopad 2011 Autor Napisano 4 Listopad 2011 a ktora to jest opcja ? ja ja pracuje w sketchup 7+ vray , wiec nie wiem czy jest taka mozliwosc w tej wersji vray ..
kurnik Napisano 4 Listopad 2011 Napisano 4 Listopad 2011 Uuu no to tutaj tobie nie pomogę zbytnio, może nawet vray nie mieć tych ustawień. Ogólnie powinny być tam gdzie wybierasz iradiance lub lightcache do obliczenia Globalnej iluminacji. Jak możesz to prześlij screenshota z ustawieniami.
filo7 Napisano 4 Listopad 2011 Autor Napisano 4 Listopad 2011 troche podkrecilem ustawienia, zmienilem tekstury skory dodalem dwa elementy i oto co wyszlo.;) lepiej choc troche?
kurnik Napisano 8 Listopad 2011 Napisano 8 Listopad 2011 Tak już*jest lepiej nie widać już*sampli. Hmm czy vray w sketchupie ma własne światła? czy jakiejś*inne są, bo na tych lamkach nad kanapą widać chyba trochę ostry filtr wygładzający, ale mogę się mylić. Co do kanapy to chyba skóra nie powinna być tak samo widoczna.
filo7 Napisano 8 Listopad 2011 Autor Napisano 8 Listopad 2011 tak vray w sketchupie ma swoje swiatla , ale faktycznie filtr tez jest za mocny ..
Shagrath Napisano 8 Listopad 2011 Napisano 8 Listopad 2011 Według mnie praca była by bardzo dobra gdybyś urozmaicił scenerie. Fajne obrazy zwłaszcza ten na tylnej ścianie :)
Rekomendowane odpowiedzi